You are currently viewing Majke u Domu sportova

Majke u Domu sportova

Goran Bare i Majke dolaze na veliki dvoranski koncert u zagrebački Dom sportova zakazan za subotu, 12. studenoga 2022. godine. Nakon rasprodane Tvornice kulture u travnju i sjajnog koncertnog ljeta Bare i Majke opet su u vrhunskoj formi i najavljuju veliki dvoranski rock-spektakl u Maloj dvorani Doma sportova.

Po mnogima najveći rock-pjesnik ovih prostora, Bare je stvorio prepoznatljiv glazbeni potpis. U više od tri desetljeća s Majkama zaslužan je za najvažnije himne rock-antologije. I ovaj će put Bare i njegova banda provesti publiku kroz prebogati katalog rock-klasika sa svog repertoara. Među njima će biti svi najvažniji momenti karijere poput “Budi ponosan”, “Mene ne zanima”, “Mršavi pas”, “Fantastična vatra”, “Krvarim od dosade”, “Put ka sreći”, “A ti još plačeš”, “Vrijeme je da se krene”, “Grešnik”, “Teške boje” i drugi neizostavni dijelovi naše rock-povijesti.

Ulaznice su u prodaji od srijede, 7. rujna na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim-sustava, kao i online, te na lokacijama Dirty Old Shop, Rockmark, Aquarius…

Cijena je ulaznice 100 kn (13,27 €) do 16. listopada, dan nakon toga cijena se penje na 120 kn (15,93 €), a ako ih ostane, na dan koncerta cijena će iznositi 140 kn (18,58 €).

Goran Čelig